Gå till huvudinnehållet
Det verkar som att du använder Internet Explorer 11 eller en äldre version. Den här webbplatsen fungerar bäst med moderna webbläsare som de senaste versionerna av Chrome, Firefox, Safari och Edge. Om du fortsätter med den här webbläsaren kan du få oväntad

Miljö- och marinbiologi: Avhandlingar

Åbo Akademis forskningspublikationer

   Årligen produceras ca. 500 pro gradu- och 80 doktorsavhandlingar samt 1 400 vetenskapliga publikationer vid Åbo Akademi

Pro-gradu avhandlingar

Fr.o.m 1.8.2018 publiceras alla ÅA:s gradun elektroniskt, i Åbo Akademis publikationsarkiv.  Mer information om hur du publicerar din gradu finns här.

Äldre tryckta pro gradu-avhandlingar finns tillgängliga i Aurum på Miljö- och marinbiologin. Vissa dubletter av avhandlingarna finns även i Boktornet. Avhandlingarna lånas inte hem utan läses på plats. I Alma kan du kombinera sökorden gradu och ämnesord t.ex. gradu AND miljöbiologi för att få fram avhandlingar om ämnet. 

Doktorsavhandlingar

Doktorsavhandlingar finns i elektronisk form fr.o.m år 2003 i Åbo Akademis publikationsarkiv.

Tryckta doktorsavhandlingar finns tillgängliga både på Boktornet och i Aurum på Miljö- och marinbiologin. Boktornets exemplar kan lånas som vanligt. I Alma kan du göra en avancerad sökning med ämnesordet miljö* och begränsa Typ av material till Doktorsavhandling för att få fram avhandlingar om ämnet. 

Nya Doktorsavhandlingar i Ekologi, evolutionsbiologi

Loading ...