Gå till huvudinnehållet
Det verkar som att du använder Internet Explorer 11 eller en äldre version. Den här webbplatsen fungerar bäst med moderna webbläsare som de senaste versionerna av Chrome, Firefox, Safari och Edge. Om du fortsätter med den här webbläsaren kan du få oväntad

Miljö- och marinbiologi: Start

Tillgång

Miljö- och marinbiologiska samlingar
Aurum
vån.2
Henriksgatan 2
20500 Åbo

 

Miljö- och marinbiologins samling finns i Aurum i ämnets utrymmen. Böckerna går inte att lånas ut utan bör läsas på plats. För biblioteksservice kontakta bibliotekarie eller besök ett av Åbo Akademi Bibliotekets andra servicepunkter.

Kontakt

E-post: christel.lund@abo.fi

Tlf. +358 50 3081808

Välkommen!

Den här guiden innehåller tips om hur du hittar information inom ämnet miljö- och marinbiologi. Klicka på de olika flikarna ovan för att få närmare information om olika typers material. Om du vill ha hjälp med informationssökning kan du boka en bibliotekarie, eller om det är något du undrar över kan du mejla mig!

Förbättringsförslag är mycket välkomna!

Nyheter inom miljöbiologi - Science Daily

Loading ...

Bibliotekets aktuellt

Loading ...

Satelliten

Har du frågor gällande informationssökning eller problem med e-resurser? Vi hjälper dig med att hitta artiklar, använda e-böcker etc.
Logga in på Satelliten, vår tjänst på Zoom. Vi svarar på frågor varje torsdag kl. 11-13 från 19 januari till 11 maj.

https://aboakademi.zoom.us/j/64826904092

Användning av e-resurser

E-resurserna kan användas i ÅA:s datanät samt på distans. Logga in med ditt ÅA-användarnamn i Alma för att nå e-resurserna på distans