Filosofi och genusvetenskap: Hitta böcker

Sök böcker (tryckta och e-böcker) i Alma

Fråga biblioteket
Allt tryckt efter 1919 finns vid ÅAB, men allt är inte infört i Alma. Om du inte hittar inhemskt material, fråga biblioteket!

Söktips
Använd booleska operatorer AND/OR/NOT och trunkering (* eller ?) för att begränsa eller utöka din sökning. Flera söktips

Ämnesord
Tryckta böcker i Alma är beskrivna med ALLFO-ämnesord. Du kan använda dem i din sökning för att söka material som handlar om ett visst ämne.

Finns boken vid ÅAB i Vasa? Låna den gratis som ÅAB-lån! Dessa böcker hittas i Alma.

Finns boken på något annat bibliotek i Åbo? Låna den därifrån!
OBS! Nu i corona-tider kan du gratis fjärrlåna material (tryckt och elektroniskt) från Turun Yliopisto!

I övriga fall kan du fjärrlåna boken. För att hitta relevanta böcker kan du göra sökningar t.ex. i samdatabasen Melinda. Graduskribenter fjärrlånar gratis mot intyg. För andra uppbärs en avgift.

Studerande och anställda vid ÅA har tillgång till bibliotekets e-böcker.

De största e-boksleverantörerna är Ebook Central och Biblio.